Tagvállalataink

Mi a Bonafarm Csoportnál azon dolgozunk,
hogy fogyasztóinknak olyan termékeket adhassunk,
amelyekre mindannyian büszkék vagyunk.

Agroprodukt Zrt. és leányvállalatai

Az Agroprodukt cégcsoport 5 vállalata 2017 júniusában csatlakozott a Bonafarm Csoporthoz. Az akvizíció révén a Bonafarm Mezőgazdaság termelői tevékenysége nem csak a növénytermesztés és az állattenyésztés területén bővült, de új ágazatokkal is gazdagodott.

Bővebben

Bonafarm Zrt.

A Bonafarm Zrt. a csoport szintű stratégia kialakításáért, a szinergiák kihasználásáért és a közös feladatok elvégzéséért felelős. A csoport egyenrangú tagjaként, tanácsadói szerepkörben segíti a csoporttagok közti együttműködést.

Bővebben

Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. fő tevékenysége a takarmány előkeverékek (premix) és késztakarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt.

Bővebben

BonOffice Kft.

A BonOffice Pénzügyi és Kontrolling Szolgáltató Kft. integrált formában nyújt pénzügyi, számviteli, adózási, kontrolling, bérszámfejtési és egyéb adminisztrációs szolgáltatásokat ügyfelei számára.

Bővebben

Bóly Zrt.

A Bóly Zrt. eredményes gazdálkodása a vidék kedvező adottságainak hasznosításán, a folyamatos megújulás képességén, a legmodernebb technológiák alkalmazásán alapszik.

Bővebben

Csányi Pincészet Zrt.

Szőlőültetvényeink a Villányi borvidék legjobb adottságú dűlőin találhatók. Pincészetünk az ország egyik legjobban felszerelt laboratóriumával rendelkezik, 2,2 millió palack bort készítünk évente.

Bővebben

Dalmand Zrt.

A Dalmand Zrt. jogelődje 1949-ben alakult meg a volt Eszterházy és Magyar Királyi Ménesbirtok területén. 2003-tól a Bonafarm Csoport tagjaként az ország egyik legnagyobb és legismertebb mezőgazdasági termelője, közel 250 főt foglalkoztat.

Bővebben

Fiorács Kft.

A Fiorács Kft. mára a cégcsoport és az ország egyik legnagyobb sertéstenyésztéssel foglalkozó vállalatává nőtte ki magát. Évente közel 300 000 vágósertést tenyészt, amely többek között a Pick Szeged Zrt. minőségi alapanyagát is biztosítja. Ez a sikersztori újabb fontos fejezet a cégcsoport minőségi ételeinek igaz történetében.

Bővebben

Pick Szeged Zrt.

Cégcsoportunk legnagyobb múlttal rendelkező vállalata a Pick Márk által 1869-ben családi vállalkozásként megalapított, ám több mint 150 év elteltével az ország és Közép-Európa egyik legnagyobb húskészítménygyártó vállalatává fejlődött Pick Szeged Zrt.

Bővebben

Sole-Mizo Zrt.

A Sole-Mizo Zrt. Magyarország piacvezető tejipari vállalata, mely az ország legszélesebb termékválasztékával rendelkezik.  Négy hazai üzemünkben – Szeged, Bácsbokod, Marcali és Csorna –, 1200 kollégánk munkája révén évente több mint 400 millió liter tejet dolgozunk fel.

Bővebben

A Bonafarm Csoport kiemelt együttműködést folytat két olyan vállalattal, amelyek nem integrálódtak tagvállalatként a csoportba:

Hungerit Zrt.

(stratégiai partner)

A Hungerit Zrt. a hazai baromfifeldolgozás és baromfihúskészítmény-gyártás egyik legrégebbi piaci szereplője. A vállalat évi 21 millió brojlercsirkét, 11 millió pecsenyekacsát és 300 ezer pecsenyelibát dolgoz fel, továbbá 66.000 tonna készterméket állít elő.

Bővebben

MCS Vágóhíd Zrt.

(stratégiai partner)

A mohácsi vágóhíd Magyarország egyik legkorszerűbb sertésvágóhídja. A 26.000 m2-es alapterülettel rendelkező vágóhíd vágó-, csontozó-, daraboló- és csomagolóüzem egyben, ahol közel 700 kollégánk dolgozik.

Bővebben