Csányi Pincészet

~ 80
munkavállaló
370
hektár termőterület
~ 2,2 millió
palack bor

A Bonafarm Csoport borászata, a Csányi Pincészet Zrt. nagy múltra tekint vissza, hiszen a Pincészet elődjét Teleki Zsigmond alapította Chateau Teleki Borászat néven 1881-ben.

A Csányi Pincészet ültetvényei a Villányi borvidék legjobb dűlőin találhatók, melyek közül a legjelentősebbek a Kopár, a Csillagvölgy, illetve a Hársos. Teljes termőterületünk eléri a 370 hektárt.  A jövőben tervezzük a megművelt szőlőterület növelését és megművelésének hatékonyabbá tételét, és igyekszünk pincészetünket jobban megismertetni a borértő közönséggel, szakértelmünket még jobban átadni a bor iránt érdeklődőknek.

Pincészetünk a közelmúlt nagyszabású fejlesztéseinek eredményeképpen modern borászati üzemmé vált, ahol a haladó szellemű borkészítéshez nélkülözhetetlen technológia birtokában sem feledkezünk meg a kialakult nagyszerű borkészítési hagyományokról, melyek lényege: a szőlőben megtermelt értékeket maximálisan és nagy biztonsággal megjeleníteni a borokban.

Korszerű szőlőfeldolgozó rendszerünk módszerében a hagyományokra épül, boraink hagyományos fahordós és barrique hordós érlelését pedig biztonságos palackozás követi a jelenleg legmodernebbnek számító palackozó gépsorral. Évente 2,2 millió palack bort készítünk.

Minőségbiztosítási rendszerünk nagyon fejlett, az ország egyik legjobban felszerelt borászati laboratóriumával rendelkezünk, melyben a saját boraink vizsgálatán túl a Villányi borvidék több termelőjének is végzünk analitikai vizsgálatokat.

A minőségbiztosítás rendszeréhez hozzátartozik az egész céget átfogó integrált számítástechnikai és vállalatirányítási rendszer is, az SAP. A minőség iránti elkötelezettségünk minden kollégánk munkájában visszaköszön a szőlőműveléstől az értékesítésig. A minőségbiztosítási rendszerben munkatársaink nevüket adják a borokhoz, így akár tíz év elteltével is visszanézhető, hogy ki, milyen munkát végzett. A tisztaság, a precizitás, a szakértelem és a megbízhatóság adnak biztos alapot a jövő sikereihez. Hisszük, hogy csak elégedett vevőkkel lehet a piacon tartós sikereket elérni.

Elérhetőségeink

Csányi Pincészet Zrt.

H-7773 Villány,
Ady fasor 2.
Tel: +36/72-492-141
Fax: +36/72-492-009
E-mail: villany@csanyipince.hu
csanyipinceszet.hu

Vezetőség

Romsics László
Vezérigazgató

Mikó Éva
Kereskedelmi és marketing igazgató

Szakál Zoltán
Főborász

Nagy Roland
Szőlészeti és gépészeti vezető

Tekintse meg a Csányi Pincészet Zrt. telephelyeit interaktív térképünkön!

Szűrés tagvállalatok szerint

Villány

Cím: 7773 Villány, Ady fasor 2.
Telefon: +36 72 492-141

Kisharsány

Cím: 7775 Kisharsány