Ágazataink

Takarmánygyártás

Állataink a legjobbat érdemlik, így amellett, hogy gondoskodó környezetben és magas állatjóléti státuszú telepeken nevelkednek, kiváló minőségű takarmánnyal látjuk el őket a hét minden napján.

Ezt takarmányágazatunk teszi lehetővé, ahol a termékek minőségi alapanyagokból, a modern genetikák által meghatározott elvárások, valamint a mindenkori telepi tartástechnológia figyelembevételével, saját kutatási tevékenységeink eredményeit felhasználva készülnek. Olyan termékek ezek, melyek képesek kiemelkedő termelési mutatók eléréséhez segíteni partnereink és saját magunk állattenyésztését.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Bábolna Takarmány márkanév alatt gyártott termékeivel az ország vezető takarmánygyártója és -forgalmazója. Évente több mint 440 000 tonna takarmányt készítünk, mely az ország takarmány-előállításának több mint 14%-át jelenti. Az általunk gyártott több mint 1000 féle termék nemcsak cégcsoportunk tagvállalatainál, hanem a magyar és külhoni partnereinknél is az állati takarmányozás sikereinek alapját jelenti.

 

440 ezer
tonna takarmány
~ 1.000
gyártott termék
~ 1.500
eladási pont

A Bábolna Takarmány termékek értékesítésében csaknem 850 viszonteladó és termelő vesz részt, így nekik köszönhetően eladási pontjaink száma meghaladja az 1500-at, mely Magyarországon egyedülállónak számít. Az országban 6 különböző helyszínen (Nagyigmánd, Zalacséb, Újszász, Mohács, Dalmand, Pápa-Pálháza) összesen 10 üzemet működtetünk, ahol korszerű gyártási technológiát alkalmazunk. Üzemeink elhelyezkedése egyedülálló földrajzi lefedettséget biztosít, így a belföldi partnereinken túl a határ menti külföldi vevőinket is ki tudjuk szolgálni.

Takarmányainkat szigorú takarmánybiztonsági követelmények szerint és nyomon követhető termelés mellett állítjuk elő.

 

Csatlakozzon a Bonafarm Csoport csapatához!

Nyitott pozícióink