Ágazataink

Takarmánygyártás

Állataink a legjobbat érdemlik, így amellett, hogy gondoskodó környezetben és magas szintű állatjólétet biztosítva nevelkednek, a legkiválóbb takarmánnyal látjuk el őket.

Ebben segít takarmányágazatunk, ahol a termékek kitűnő alapanyagból, a korszerű genetika által támasztott elvárások, valamint a mindenkori telepi tartástechnológia figyelembevételével, saját kutatási tevékenységeink eredményeit felhasználva készülnek. Olyan termékek ezek, melyek képesek kiemelkedő termelési eredményekhez segíteni partnereinket és bennünket állattenyésztésünk során.

440 ezer
tonna takarmány
~ 1.000
gyártott termék
~ 1.500
eladási pont

Büszkék vagyunk rá, hogy takarmányágazatunk a Bábolna Takarmány márkanevet viselő termékeivel az ország vezető takarmánygyártója és forgalmazója. Évente több mint 440.000 tonna takarmányt készítenek. Ez az ország takarmány előállításának több mint 14%-át jelenti, és több mint 1000 terméket takar, melyek nemcsak cégcsoportunk tagvállalatainál, hanem a magyar és külhoni partnereinknél is az állati takarmányozás sikereinek alapját jelenti. Egészséges élelmiszereket gazdaságosan állítunk elő, mindezt szigorú élelmiszerbiztonsági követelmények szerint és nyomon követhető termelés mellett.

A Bábolna Takarmány termékek értékesítésében csaknem 850 viszonteladó és termelő működik közre, nekik köszönhetően pedig több mint 1500 eladási ponton jelenünk meg. Ez Magyarországon egyedülállónak számít. Az ország 6 különböző helyén (Nagyigmánd, Zalacséb, Újszász, Mohács, Dalmand, Pápa-Pálháza) 10 üzemet működtetünk, ahol korszerű gyártási kapacitásunk pedig egyedülálló földrajzi lefedettséget biztosít a belföldi és a határ menti külföldi vevőink részére.

 

Csatlakozzon a Bonafarm Csoport csapatához!

Nyitott pozícióink