A Bonafarm Csoportról

Az elejétől a végéig…

Korunk élelmiszergyártóinak egyszerre kell nagy mennyiségben, kifogástalan minőségben, biztonságosan, valamint versenyképesen előállítaniuk termékeiket. Ezek mind komoly kihívások, melyekre mindenhol helyben kell megtalálni a helyes megoldást a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználásával. Ezen cél által vezérelve alakítottuk ki a régió egyik legnagyobb vertikálisan integrált élelmiszergazdaságát, ahol arra törekszünk, hogy termékeink előállításának minden lépését – az alapanyag-előállítástól a késztermékekig – mi magunk koordináljuk és felügyeljük, biztosítva ezzel a magas minőségű, innovatív, páratlan ízvilágú termékeket fogyasztóink számára.

Régi szenvedélyek, új értékek

Elődeink mind szakterületeik úttörői voltak. Úttörők, akik talán akkor még nem is gondolták, hogy olyat alkottak, melyre generációk fognak etalonként tekinteni.

Minden márkánknak megvan a maga története. Különböző gyökerek, eltérő sikerek, másfajta igények, de közös célok. Közös célok, melyekért megéri együtt dolgozni, ahogy ezt mi is tesszük, hiszen a Bonafarm Csoportnak köszönhetően 2009 óta már közös szálon futnak ezek a sikersztorik.

Évről évre új igények születtek és születnek, melyeket igyekszünk tökéletesen megérteni és időben kiszolgálni, ám úgy gondoljuk, többek vagyunk a fogyasztók elvárásaira adott válasznál. A Csoport sikerének titka az összefogott márkák esszenciájában rejlik. Öt mezőgazdasági és három élelmiszeripari vállalatunknál, valamint 2 stratégiai partnerünknél összesen több mint 8400 szakértő kollégánk végez igényes munkát, hogy fogyasztóink minden alkalommal elégedetten állhassanak fel az asztaltól. Fókuszunk a termékeink és termelésünk folyamatos fejlesztésén van. A gyártási folyamat minden szintjén az átlátható működésre törekszünk, valamint kiemelt figyelmet fordítunk az élelmiszer-biztonságra és a fenntarthatóságra is. Ily módon születnek meg a hazánkban és külföldön is méltán népszerű márkáink megbízható és finom termékei.

Bonafarm a mezőgazdaságban

Az élelmiszergazdaság iránti elkötelezettség jegyében a Bonafarm Csoporton belül 2013-ban megalakult a Bonafarm Mezőgazdaság, ahol hozzáértő gazdák gondoskodnak állatainkról, azok takarmányozásáról, valamint termelik meg a kiváló minőségű alapanyagokat élelmiszer-feldolgozó tagvállalataink és partnereink számára. Kollégáink szakértelme, a sokéves tapasztalat, valamint a modern technológia alkalmazása teszi lehetővé, hogy mezőgazdaságunk minden körülmények között a maximumot hozza.

KAPCSOLÓDÓ ÁGAZATOK

A szenvedély és szakértelem kézzelfogható bizonyítékai

Termékeink népszerűségének kulcsa az állandó magas minőség biztosítása és a fogyasztókra való odafigyelés, melyekkel garantáljuk, hogy minden pillanat élmény legyen számukra termékeink fogyasztásakor. Előállításuk hagyományaink és az innováció összhangjában, szigorú élelmiszerbiztonsági szabályok betartása mellett történik, így az általunk képviselt értékek ott vannak minden szelet szalámiban, minden kocka sajtban, minden pohár borban…

8.400
alkalmazott
34 ezer
hektár termőföld
680 ezer
hízósertés
40 ezer
tonna húskészítmény

A jelen története a jövő történelme

Cégcsoportunk célja nem más, mint évtizedekre a hazai agrárgazdaság és élelmiszeripar biztos pontjává válni: friss és hazai élelmiszerrel ellátni Magyarország és a környező országok fogyasztóit; megélhetést, fejlődésre ösztönző, inspiráló közeget biztosítani az elhivatott szakemberek számára és mindeközben folyamatosan bővülő ismereteink és fejlődő technológiáink révén a régió legeredményesebb élelmiszergazdasági vállalatcsoportjává fejlődni.

A Bonafarm Csoport legfontosabb évszámai

2000
a Csányi Pincészet Zrt. csatlakozik a cégcsoporthoz
2003
Mizo (márka)
2003
a Dalmand Zrt. csatlakozik a cégcsoporthoz
2004
Délhús (márka)
2004
a Fiorács Kft. csatlakozik a cégcsoporthoz
2005
Pick & Ringa (márka)
2005
Sole (márka)
2007
a Bóly Zrt. csatlakozik a cégcsoporthoz
2009
a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. is csatlakozik
2009
a Bonafarm Zrt. megalakulása
2010
Herz (márka)
2014
MCS Vágóhíd Zrt. (Stratégiai partner)
2017
az Agroprodukt Zrt. és leányvállalatai is csatlakoznak
2018
Hungerit Zrt. (Stratégiai partner)

Minőségpolitikánk

Tevékenységünk során szigorú minőségirányítási- és élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerünk, szakértő kollégáink tudása és tapasztalata, valamint a minőség iránti rendületlen elkötelezettségünk biztosítja, hogy termékeink megfeleljenek vevőink elvárásainak és a törvényi előírásoknak is.

Minőségpolitikánkat cégcsoportos szinten határozzuk meg, ide kattintva ismerheti meg.