Ágazataink

Vadgazdálkodás

Üde színfolt a Bonafarm Csoport életében, hogy tevékenységünket Bólyban a vadászat és a hozzá kötődő vendéglátás, míg Dalmandon a halászat mellett vadgazdálkodás is színesíti.

Bóly

A bólyi 39 000 hektáros kiváló adottságú, erdővel és nádasokkal tarkított vadászterületünkön pompás gímszarvas-, őz-, vaddisznó és apróvad állománnyal találkozhatunk. Alapelvünk a kíméletes vadászat és szakszerű vadgazdálkodás, ennek köszönhetően minden évben több kiváló, erősagancsú gímbika és őzbak tiszteletére csendülhet a kürtszó a békáspusztai vadászházunk udvarán.

Gímszarvas-állományunk kiemelkedő genetikai értéke miatt vadászterületünk a dél-dunántúli régióban különleges rendeltetésű státuszt élvez. Az elmúlt évtizedben számos, világviszonylatban is kiemelkedő, magas pontszámú és tömegű trófea fémjelzi hozzáértésünket és hírnevünket, melyet hosszú távon is meg kívánunk őrizni.

Vadászterületünkön ügyelünk a mezőgazdasági termelés és vadállomány egyensúlyára, ezért a téli időszakban több alkalommal tartunk terelő vadászatokat és az éves teríték számot is ez alapján tervezzük meg. Célunk, hogy egy vadászidény során 1400 gímszarvas, 350 őz és mintegy 950 vaddisznó kerüljön terítékre.

Minőségi szolgáltatásaink, a vadbőség, a színvonalas 13 szobás, elegáns és mindenekelőtt rusztikus hangulatú négycsillagos Békáspusztai Vadászházunk közkedvelt az igényes vadászvendégek körében, de a vadászati lehetőségeken túl egész éven át kínálunk családbarát fakultatív programokat is.

Bóly-Békáspuszta árjegyzék

Elérhetőségek:

Hoffman Éva, vadászati irodavezető

Telefon: +36 20/439-51-43

kiváló
adottságú vadászterületek
kiemelkedő
minőségű állatállomány

Dalmand

A dalmandi Alsópél pusztai vadászterületünk 3855 hektáron folytat vadgazdálkodást. Itt is kiemelkedő minőségű gím- és dám állomány él, de az őzállomány minősége is figyelmet érdemel. A vaddisznó vegetációs időszakban tartózkodik nagy számban a területen.

A domborzati viszonyok, a beékelődött mezőgazdasági területek és erdőfoltok rendkívül változatossá teszik a területet. Így bár ez a vadászterület nem túl nagy kiterjedésű, ennek ellenére az éves nagyvad teríték eléri a 400 db-ot. Minden évben terítékre kerül néhány kiemelkedő trófeájú gím- és dámbika. Évente két alkalommal szervezünk nagyvadterelő vadászatot, melynek során a teríték nagyság eléri az 50 db-ot is. Kis vadászházunkban családias környezetben szeretettel várjuk vendégeinket.

Vadászati árjegyzék, Dalmand