Ágazataink

Húskészítmény-előállítás

A sertéshús a magyar konyha legalapvetőbb, hagyományos alapanyaga.

A sertéshúsokból készült magyaros ételek gasztronómiai értéke páratlan, ízélményük pedig nehezen múlható felül. A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen a fogyasztásuk, mivel a bennük lévő vitaminokra, ásványi anyagokra, állati eredetű zsírokra és fehérjékre szüksége van a szervezetünknek, mivel azok egy részét magától nem képes előállítani.

40 ezer
tonna húskészítmény
minőségi
sertéshús-alapanyag

A termékeinkhez szükséges legfontosabb alapanyag nagy részét, a minőségi sertéshúst stratégiai partnerünk, az MCS Vágóhíd Zrt. biztosítja. A szigorúan ellenőrzött vágási tevékenységgel a vágóhíd garantálja, hogy csak olyan húsalapanyagok kerülnek be a gyártási folyamatba, melyek a jogszabályokban lefektetettnél szigorúbb állategészségügyi és élelmiszer-biztonsági követelményeinknek minden szempontból maradéktalanul megfelelnek. Ebből a sertéshús-alapanyagból évente közel 40.000 tonna kifogástalan minőségű húskészítményt állítunk elő. Páratlan ízvilágú hústermékeink nem csak a magyar, hanem az exportpiacokon is jelen vannak széles választékkal: a sertésből készült vörösáruktól kezdve a sonkákon és májasokon át egészen a 150 éves tradícióval rendelkező, ikonikus Téliszaláminkig.

A stratégiai partner mohácsi vágóhíddal együtt egészen az élőállat-vágástól a hús-, illetve húskészítmény nagy- és kiskereskedelemig lefedjük a teljes húsipari termékpályát, melynek minden folyamatát a Bonafarm Csoport minőségirányítási rendszere felügyel, valamint szavatolja a termékek biztonságosságát és nyomon követhetőségét az állattartó telepektől a boltok polcaiig.

Csatlakozzon a Bonafarm Csoport csapatához!

Nyitott pozícióink