Bonafarm Mezőgazdaság

Az élelmiszergazdaság iránti elkötelezettség jegyében a Bonafarm Csoporton belül 2013-ban megalakult a Bonafarm Mezőgazdaság, ahol állatainkról, azok takarmányozásáról gondoskodunk, valamint kiváló minőségű alapanyagokat termelünk élelmiszer-feldolgozó tagvállalataink és partnereink számára.

Agroprodukt Zrt. és leányvállalatai

Az Agroprodukt cégcsoport 5 vállalata 2017 júniusában csatlakozott a Bonafarm Csoporthoz. Az akvizíció révén a Bonafarm Mezőgazdaság termelői tevékenysége nem csak a növénytermesztés és az állattenyésztés területén bővült, de új ágazatokkal is gazdagodott.

Részletek és menedzsment

Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. fő tevékenysége a takarmány előkeverékek (premix) és késztakarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt.

Részletek és menedzsment

Bóly Zrt.

A Bóly Zrt. eredményes gazdálkodása a vidék kedvező adottságainak hasznosításán, a folyamatos megújulás képességén, a legmodernebb technológiák alkalmazásán alapszik.

Részletek és menedzsment

 

Dalmand Zrt.

A Dalmand Zrt. jogelődje 1949-ben alakult meg a volt Eszterházy és Magyar Királyi Ménesbirtok területén. 2003-tól a Bonafarm Csoport tagjaként az ország egyik legnagyobb és legismertebb mezőgazdasági termelője, közel 250 főt foglalkoztat.

Részletek és menedzsment

 

Fiorács Kft.

A Fiorács Kft. mára a cégcsoport és az ország egyik legnagyobb sertéstenyésztéssel foglalkozó vállalatává nőtte ki magát. Évente közel 300 000 vágósertést tenyészt, amely többek között a Pick Szeged Zrt. minőségi alapanyagát is biztosítja. Ez a sikersztori újabb fontos fejezet a cégcsoport minőségi ételeinek igaz történetében.

Részletek és menedzsment