MCS Vágóhíd Zrt.

 

(stratégiai partnerünk)
700
munkavállaló
26 ezer
négyzetméteres alapterület
1 millió
vágás/év kapacitás

A mohácsi vágóhíd Magyarország egyik legkorszerűbb sertésvágóhídja. A 26.000 m2-es alapterülettel rendelkező vágóhíd vágó-, csontozó-, daraboló- és csomagolóüzem egyben, ahol közel 700 munkavállaló dolgozik. A legmodernebb technológia alkalmazásának köszönhetően az éves vágókapacitás 1 millió sertés, mely műszakonként 4.000 normál sertés és 400 koca feldolgozását jelenti, míg az üzem csomagolási kapacitása napi 150 tonna. A termelés a piaci igényeket szem előtt tartva folyik, így a gyártás képes rugalmasan alkalmazkodni a különféle piaci helyzetekhez, az üzemben megvalósított magas hozzáadott értékű termelés pedig a piaci lehetőségek magas szintű kihasználását teszi lehetővé a vállalat számára.

Az MCS Vágóhíd Zrt. alapanyag-szükségletét döntően hazai forrásokból fedezi. Az élősertések meghatározó részét a Bonafarm Mezőgazdaság saját, valamint a hazai viszonylatban egyedülálló sertésintegrációs partnerhálózatának telepei adják, biztosítva ezáltal, hogy megbízható minőségű és nyomon követhető sertéshús kerülhessen csak ki a mohácsi üzemből. Az évente levágott összes sertés kb. 15%-a prémium minősítésű hízó. Ezek az állatok a Bonafarm Mezőgazdaság olyan telepein születtek és nevelkedtek, amelyeken a GlobalG.A.P. tanúsítványa igazolja a magas állatjóléti státuszt: kiemelt figyelmet fordítunk a kocák, a malacok és a hízók jóllétére, egészségére, valamint megnyugtató környezetet biztosítunk számukra.

A Bonafarm Csoport sertéságazata és az MCS Vágóhíd közös együttműködése nyomán születtek meg azok a közös fejlesztések, melyek eredményeként 2018 év végén polcokra kerültek azok a magas hozzáadott értékkel rendelkező húsok, melyek három alappillére a teljes élettartam alatt kizárólag GMO-mentes takarmány felhasználása, a felelős antibiotikum használat és a magasabb állatjóléti körülmények biztosítása. A mohácsi vágóhíd a Bonafarm Csoport tagvállalatának, a nagy múltú Pick Szeged Zrt.-nek a fő alapanyag beszállítója is, így a Mohácson feldolgozott sertéshúsok különféle húskészítmények formájában is eljutnak több ezer család asztalára.

Tanúsított minőségirányítási- és élelmiszerbiztonsági rendszereink:
• HACCP
• IFS 6.1
• ISO 9001:2015
• TESCO TFMS
• Japan license
• USA license
• GMO-free production

Elérhetőségeink

MCS Vágóhíd Zrt.

H-7700 Mohács,
Pick Márk út 1.
Tel.: +36 69 887 651
Email: info@mcs.hu
mcs.hu

Vezetőség

Lengl Tamás
Vezérigazgató

Mészáros Norbert
Termelési igazgató

Deák Károly
Kiskereskedelmi igazgató

Borza Norbert
Műszaki igazgató

Kériné Németh Andrea
Gazdasági igazgató

Tekintse meg a Bonafarm Csoport stratégiai partnerének telephelyeit interaktív térképünkön!

Szűrés tagvállalatok szerint

Mohács

Cím: 7700 Mohács, Pick Márk út 1.