Bonafarm Családi és Sportnap 2024

Idén 21. alkalommal került megrendezésre a Bonafarm legkedveltebb rendezvénye, a családi és sportnap.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szuper programok, izgalmas sportmérkőzések várták a több mint 2100 látogatót, akikkel együtt szurkolhattunk kedvenc csapatainknak!

Ezen a napon a felhőtlen szórakozásra és a kötetlen együttlétre helyeződik a hangsúly, amikor a kollégák megismerhetik egymás családját és gyermekeit. A munkatársaknak ilyenkor lehetőségük nyílik teljesen kötetlenül beszélgetni egymással, és valljuk be, a munka során sokszor vágyunk erre, különösen, ha jó csapat tagjai vagyunk.

Változatos és szórakoztató programokból idén sem volt hiány. Kollégáink a látogatókat 8 ponton várták, amelyek egyben a családi vetélkedő pontjaiként is szolgáltak. Idén is hatalmas érdeklődéssel fogadták a gyerekek a mezőgazdaság két miniatűr munkagépét, amit örömmel próbáltak ki. Az ide év legnagyobb újdonsága egy igazi John Deere traktor volt, amibe a kicsik és nagyok egyaránt beülhettek, és a traktor szakértőjének izgalmas információit is meghallgathatták az arra járók.

A színpadon a Brass On the Road zenekar, a Klárisok, Hajnal Máté bűvész és idén először bohócműsor szórakoztatta a gyerekeket és felnőtteket. Az előadások mellett az egész napos programok között arcfestés, lufihajtogatás, csillámtetoválás, ugrálóvár és nindzsa-akadálypálya is megtalálható volt.

Idén sem volt hiány sportolásból! Ezt bizonyítja, hogy a sprintfutáson több mint 60 látogató vett részt. A 10 éves korosztályban a lányoknál Vajta Gerda 4,70 másodperccel, a fiúknál pedig Pomázi Bence 5,92-es idővel lettek a kategória nyertesei. A 10–18 évesek között a lányoknál Ónodi Fanni 4,007-es idővel, a fiúknál pedig Kovács Roland 4,5-ös idővel kerekedtek a többiek felé. Az utolsó kategóriában, a 18+ korosztályban a lányoknál Nyírő Renáta 4,53-as idővel, a fiúknál Vadas Krisztián 3,57-es idővel lettek a kategória abszolút nyertesi.

A sporteseményekre összesen 15 csapat jelentkezett, akiknek köszönhetően izgalmas és látványos mérkőzéseket láthattak a szurkolók. A csapatsportokon kívül újra megrendezésre került a teniszbajnokság, ahol három teniszpályán 8 versenyző mérkőzött meg.

13 férfifocicsapat és 2 röplabdacsapat mérte össze erejét, közöttük 14 díjat sorsoltunk ki. A röpiseknél ismét a Play-Bóly csapata diadalmaskodott, immár 3. éve, így végleg magukénak tudhatják a Bonafarm Vándorkupát.

A röplabdabajnokság győztese: a Play-Bóly csapata

A férfifocicsapatok összecsapásai tele voltak izgalommal és meglepetésekkel, talán a végső döntő okozta a legnagyobb meglepetést mindenki számára. Olyan csapatok mérték össze magukat a döntőben, amelyek eddig még nem voltak az élvonalban. Vagyis elmondhatjuk, hogy új titánokat köszönthetünk a nyertesek soraiban. A fináléban ugyanis a Farhát FC csapata mérkőzött meg a Szentesi Rémek csapatával, ahol a Farhát FC csapata minden erejét beleadva 2–0-ra diadalmaskodott az idei focikupán.

A foci és röplabda mellett a futás is képviselte magát, nem is akárhogyan! Négy kollégánk nem sokat pihent az Ultrabalaton után (Börcsök Imre, Pick Szeged Zrt., Pusztai Ferenc, Pick Szeged Zrt., Víghné Csányi Zsuzsanna, Pick Szeged Zrt., Lipták László, Pick Szeged Zrt.), a Mohács–Szeged 136 km-es távot futva tették meg. Kollégáink péntek este, 22 órakor indultak el Mohácsról, és a legmelegebb déli órában érkeztek meg a szegedi helyszínre.

A sportversenyek nyerteseinek díjazottjain túl azt a két kollégát is nyereménnyel jutalmaztuk, akik részt vettek a dolgozói portálon meghirdetett „Dekázz és nyerj!” kihíváson. 2 kategóriában született nyertes, akiknek a jutalma egy-egy Adidas meccslabda volt. A „Legtöbbet dekázó kategória” nyertese Forgács János, a Pick Titánok csapat játékosa lett ~1200 dekával, a „Legjobb trükköt bemutató kategória” nyertese Varga Gábor, a Pick Titánok csapat játékosa lett.

A díjátadó után a hagyományokhoz híven kisorsoltunk 20 db nyereményt a családi vetélkedő résztevői között, illetve egy Adidas meccslabdát, amit Schäfer András magyar válogatott labdarúgó személyesen írt alá.

Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményekhez és a sportszerű, szép játékhoz a csapatok részéről! Nagyon köszönjük mindenkinek a részvételt, várunk benneteket jövőre is!

 

Annak érdekében, hogy a jövőben még színesebb és élvezetesebb rendezvényt szervezhessünk, szeretnénk a visszajelzéseteket kérni a helyszínnel, programokkal kapcsolatosan.

Van 1 perced? Oszd meg velünk a véleményed, ide kattintva!